ot Go to content
Menu
Sustainable Machines

Fortress Raptor XR

Geïntegreerd X-ray systeem met uitwerppusher

Description

De Fortress/Sparc Raptor XR is een zeer nauwkeurig, volledig geïntegreerd X-ray systeem, speciaal ontworpen voor high care voedselproductieomgevingen. De Raptor X-ray machine wordt gebruikt om elk product te inspecteren op verontreinigingen en werpt verontreinigde verpakkingen uit de productstroom. Het systeem is ontworpen, ontwikkeld en gebouwd volgens de hoogste food grade engineeringsnormen. Het verwerkt verpakkingen tot 6 kg en tot 300 mm x 400 mm (b).

 

Compact X-ray systeem

De Raptor XR X-ray kan in elk stadium van uw proces worden gebruikt om veilig, betrouwbaar en nauwkeurig 100% van uw producten te inspecteren. Meerdere end of line inspectieprocessen kunnen nu worden uitgevoerd en gecontroleerd met één zeer compact X-ray systeem.

 

Bescherm uw klant en uw merk

Als u de supermarkten bevoorraadt, zorgt Raptor’s software ervoor dat aan elke COP (Code of Practice) wordt voldaan. Alle COP- en productspecificaties zijn standaard in het besturingssysteem geprogrammeerd, dat op zijn beurt een operator op een gepland tijdstip waarschuwt. Men dient een stapsgewijze controleprocedure door te lopen. De procedure vereist een ondertekenaar voordat de resultaten beschikbaar kunnen worden gesteld via USB-download of automatisch naar uw server kunnen worden geüpload. Deze werkwijze voorkomt het overslaan van tests en het knoeien met resultaten door een manager op de hoogte te stellen. Als er een COP verandert, ontvangt u dankzij onze “Duurzaamheidsgarantie” altijd de nieuwste software. Zo blijft u tijdens de gehele levensduur van uw machine up-to-date.

 

Belangrijke kenmerken Raptor XR X-ray

Eenvoudig, robuust ontwerp. Geen gereedschap nodig voor het verwijderen van transportbanden.
Elektrische pusher voor het nauwkeurig verwijderen van de verontreinigde verpakkingen uit de flow.
Gebruiksvriendelijke HMI-interface met 'drag and drop' touchscreenbediening voor verbetering van de proces-efficiëntie.
Hygiënisch ontwerp met schuine kanten voor optimale reinigingsproces.
Onderhoudsarme glasvezel besturingssysteem.

De FORTRESS/SPARC Raptor X-ray machine is ontworpen en gebouwd volgens de hoogste normen en biedt zowel flexibiliteit als nauwkeurigheid. Het is bij uitstek geschikt voor het inspecteren van verpakte (vlees)producten, bakkerij producten, zoetwaren en repen. Als vertegenwoordiger van FORTRESS/SPARC leveren wij diverse andere soorten X-ray systemen.


End-of-Line Inspectie voor de Voedingsmiddelenindustrie

Jansen Control Systems levert en onderhoudt diverse end-of-line inspectie systemen. Wij leveren o.a. onze eigen checkwegers, FORTRESS metaaldetectoren, SPARC X-ray systemen en SOLLAU magneetscheiders. Waarborg de kwaliteit van uw product met één van onze inspectie systemen. Wij adviseren u graag.